Send en mail: bunkerafvin@mail.com

Ring til enten: Andreas på 27 63 99 59 eller Stefan 31 36 74 50

Adresse: Dronning Margrethes Vej 5, 4000 Roskilde

©2019 by @BunkerafVin

DSC_9699.jpg
 

VI SÆLGER NATURLIG VIN

Da vi selv blev introduceret til naturligt producerede vin, så åbnede der sig en hel verden af lækkerhed og der var ingen vej tilbage.

Især fordi vi i forvejen er tiltrukket af god kvalitet, passioneret håndværk og anderledes tilgange.


Naturligt producerede vin vil sige, at de enten er dyrket økologisk, biodynamisk eller på en anden måde, der ikke er certificeret, men stadig i pagt med naturen.


De volatile (flygtige) aromaer, de skiftende nuancer og de sjove oplevelser der er forbundet med naturvin, har vundet over konventionel vin i vores hjerter. Derfor vil det også kun være naturvin, som vi sælger fra bunkeren.

Naturvin er som præmis altid vildgæret. Det vil sige, at der ikke tilsættes en kulturelt fremstillet vingær, men at vinen er gæret på den gær, der findes i den specifikke vinkælder. Desuden er vinen konserveret, det vil sige oftest svovlet ti - tyve gange mindre end konventionel vin.


Dermed ikke sagt at der ikke er meget at lære af de gamle traditionsbundne vinmarker og de dertilhørende bønder, så vi kan ikke afvise at den tilgang også bliver præsenteret i forhold til foredrag og andre events. Vi kan alle lærer noget af hinanden jo :)


Så mangler du en naturvins-pusher i Roskilde, så har vi en del lækre flasker på lager til dig.

Er du nysgerrig på området, så lad os guide dig i retning af noget fedt der passer til dig.

Eller vil du bare ned og kigge og se, hvad vi har gang i under jorden, så skal du også være velkommen.